VRAGEN & ANTWOORDENIk heb een abonnement of leskaart gekocht. Hoe kan ik een les reserveren?
Door op de pagina 'LESROOSTER' op de paarse button te klikken, je wordt dan automatisch door gelinkt naar het online lesrooster en online een plek reserveren voor jouw favoriete yogales. 

1. Alle lessen zijn vanaf 7 dagen van tevoren tot 30 minuten voor aanvang open voor online reserveringen.
2. Je kunt alleen online reserveren, dus niet telefonisch.
3. Je reservering is geldig tot 5 minuten voor aanvang van de les. Ben je er dan nog niet, dan gaan we ervan uit dat je niet meer komt. Dan geven we je les aan een ander.
4. Als je op de wachtlijst staat en er komt een plaats vrij, dan ontvang je een e-mail met de bevestiging van je reservering.

Hoe kan ik een gereserveerde les annuleren?
Je kunt een les annuleren tot 3 uur voor aanvang van de les door in je account bij Rooster op annuleren te klikken. Lessen die 3 uur of meer voor aanvang van de les worden geannuleerd, worden niet in rekening gebracht. 

Heb ik een eigen yogamat nodig?
Als je regelmatig aan yoga doet is het aan te raden om een eigen yogamat aan te schaffen in verband met hygiëne. De juiste mat is heel persoonlijk, daarom verkopen wij in de studio verschillende yogamatten. Informeer bij de docent naar de mogelijkheden of kijk op de website bij yogashop.

Kan ik mij omkleden bij De Yogastudio?
De studio beschikt over een kleedkamer. Er zijn geen douches aanwezig.

Hoe vaak per week kan ik het beste yoga doen om verschil te merken?
Elke hoeveelheid yoga is beter dan geen yoga. Maar om een duidelijk verschil te merken en vooruitgang te boeken, adviseren we om 2 tot 3 lessen per week te volgen.

Hoe lang voor de les kan ik eten?
We adviseren je om niet korter dan 2 uur voor de les te eten. Wil je toch iets eten neem dan iets van fruit of yoghurt.

Wat moet ik aan?
Draag comfortabele kleding. Het is ook altijd lekker om een handdoek of een deken of shawl mee te nemen voor tijdens de ontspaning.

Blessures
Informeer de docent als je last hebt van blessures, pijn of als je een voor yoa relevante operatie hebt gehad. Dit kan van alles zijn: een knieblessure, rugpijn, hoge bloeddruk of andere klachten.

Menstruatie
Respecteer de cyclus van je lichaam. Doe het wat rustiger aan tijdens je menstruatie en sla omgekeerde houdingen over. Dit verstoort namelijk het natuurlijke proces.