SUMMER CARD 2019

Zen in de zomer? Maak dan snel gebruik van onze summer card: 10 lessen voor slecht 59 euro. Relaxt toch? Wees er snel bij want OP = OP.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding stuur dan voor 30 juni 2019 een mail naar deyogastudio@gmail.com.

Voorwaarden

  • De summercard is verkrijgbaar tot en met 30 juni 2019, en zo lang de voorraad strekt.
  • Je dient je leskaart te activeren voor 1 juli 2019. 
  • Je leskaart is twee maanden geldig.

SUNDAY CITY YOGA - GRATIS BUITEN YOGA

Ben je dol yoga en doe je dit het liefst in de frisse buitenlucht? Hou je zondagochtenden komende zomer dan vrij! In de maanden juli en augustus kun je op zondagochtend om 10:15 uur in de prachtige binnentuin bij museum Volkenkunde een heerlijke yogales volgen. Je kunt kennismaken met verschillende docenten, die je het beste van yoga laten ervaren. En het állerleukste is, het is GRATIS!

Neem dus gerust je beste vriend(in), partner, moeder of vader mee. Vergeet niet om je yogamat of een grote handdoek mee te nemen.

Bij slecht weer (regen) gaat de les helaas niet door. Hou onze facebook pagina dus goed in de gaten!

5 redenen waarom ochtend yoga rocks!

Niet iedereen is natuurlijk een ochtendmens. En misschien klinkt het voor jou eerder als een marteling dan als de ideale manier om je dag te starten. Maar er valt echt iets voor te zeggen om je dag te starten op je yogamat. 

Vijf redenen om je dag te beginnen met yoga:

1. Set your mindset
Yoga is de ideale manier om je dag mee te beginnen om bewust even stil te staan bij de 'mindset' voor de rest van de dag.
2. Creeër meer rust en evenwicht
Als je yoga in de ochtend beoefent zul je op een energieke manier je dag goed beginnen. Het voordeel is ook dat je beter om kunt gaan met hectische en stressvolle momenten gedurende de rest van de dag.
3. Juiste ademhaling
Een juiste ademhaling kun je zien als de basis voor een goeie dag. Door de dag te beginnen met yoga ben je beter in staat om gedurende de dag je aandacht naar je adem te brengen, waardoor je meer rust ervaart in je hoofd.
4. Start op natuurlijke wijze je spijsvertering
Start je dag met yoga zodat je lichaam de tijd krijgt om je metabolisme met behulp van bewuste ademhaling en beweging op natuurlijke wijze te starten. Hierdoor zul je merken dat je minder geneigd bent om te veel te eten, en meer kans hebt om evenwichtige en gezonde keuzes te maken.
5. Stuurt een positieve boodschap naar het onderbewustzijn
Als we vroeg op staan en de dag beginnen met iets positief zoals het beoefenen van yoga, dan worden er positieve signalen afgegeven aan de hersenen, waardoor we ons ook gelukkiger voelen.

Nog niet helemaal overtuigd van de voordelen? Probeer het dan gerust zelf  eens uit en maak gebruik van ons onbeperkt ochtend-abonnement! Onbeperkt yoga in de ochtend voor slechts € 45,00 per maand.

KARMA YOGI(NI) GEZOCHT!
Wij zoeken een Karma yogi(ni) die ons wil ondersteunen met diversen werkzaamheden (zoals schoonmaak, flyeren, verkoop yoga-artikelen etc). Het gaat om ongeveer 2 uur per week. Wij vinden het fijn als je bekend bent met onze yogastudio (is dit niet het geval dan maken we vooraf graag kennis met je) en bovendien al yoga beoefent.

Wie o wie vindt het een fijn idee om bij te dragen aan onze yoga community? Als dank voor je inzet kun je maandelijks onbeperkt yoga doen. Mail bij interesse naar deyogastudio@gmail.com.

Nieuw! Zwangerschapsyoga

Ontspanning is de sleutel voor een gezonde zwangerschap en voor een soepele bevalling. Ontspanning helpt je om te vertrouwen op je eigen intuïtie en kracht. Maar ontspannen is niet altijd even eenvoudig. Zwangerschapsyoga kan je daarbij helpen. Met diverse (yoga-) oefeningen die speciaal zijn afgestemd op het lichaam van de zwangere vrouw en ademhalingstechnieken, helpen wij jou om lichaam en geest te versterken. Yoga tijdens je zwangerschap maakt namelijk niet alleen je spieren soepel en sterk, maar geeft je ook innerlijke kracht en balans om jouw zwangerschap en bevalling zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Verder verstrekken we veel praktische informatie en tips en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met je mede-yogi’s. Zwangerschapsyoga bij De Yogastudio is niet ‘zweverig’, maar zorgt er juist voor dat je met beide benen op de grond blijft staan. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben.

Je kunt je voor deze les inschrijven als je 16 weken zwanger bent. Een les duurt 75 minuten en een 10-lessenkaart kost € 120.

Deze speciale les wordt verzorgd door Renate Haverkamp.

RUNNING & YOGA

Yoga en rennen vormen de perfecte combinatie. Spieren worden bij het hardlopen langdurig en eentonig belast waardoor ze korter worden. In de yogahoudingen worden de spieren juist verlengd. Yoga en hardlopen lijken dus in alles elkaars tegenpolen. Maar juist in de tegenstelling ligt de meerwaarde. Tijdens de hardlooptrainingen leer meer over de juiste looptechniek, en werk je aan je conditie, terwijl de yogalessen je helpen om bewuster en beter te ademen, de concentratie en rompstabiliteit te vergroten. Kortom de perfecte combi!

Voor wie?

  • mensen die graag willen starten met hardlopen of ervaren hardlopers die regelmatig te maken hebben met blessures
  • Yogi’s die met hardlopen willen beginnen 
  • iedereen die zich fitter en flexibelere wil voelen 
Ervaring met hardlopen of yoga is niet verplicht! De hardlooptraining worden verzorgd door Saskia Bras van B-Fit Leiden, en hardlopers die naast hun training willen werken aan hun leningheid en ademhaling zijn welkom bij De Yogastudio voor een serie yogalessen.

Kosten
De kosten voor een running & yoga pakket is € 65 per persoon. Hiervoor krijg je vijf hardlooptrainingen en vijf yogalessen naar keuze. Wil jij gebruik maken van deze unieke combi of wil je meer informatie stuur dan een mail naar deyogastudio@gmail.com

Yoga Cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of een ander? Wat dacht je van de Yoga Cadeaubon? Bepaal zelf of je twee proeflessen of een vijf-lessenkaart cadeau wilt doen. Hoe werkt het? Stuur ons een e-mail en krijgt je verdere informatie!