DE YOGASTUDIO

De Yogastudio biedt dagelijks yogalessen aan, van hatha yoga en slow yoga voor de mildere ontspanning tot ashtanga en power yoga voor meer dynamiek. Welke les je ook kiest, je wordt er soepel en veerkrachtig van. Je voelt je niet alleen sterker en energieker, maar kunt je ook beter focussen en slaapt dieper. Kortom, een ultiem gezonde en prettige vorm van lichaamsbeweging, met een opgeruimde en ontspannen geest als pluspunt. Kom vooral eens langs om zelf te ervaren.

Met een enthousiast en ervaren team van docenten bieden we yogalessen voor beginners en gevorderden aan. Het fijne van yoga is dat iedereen het kan, ongeacht leeftijd, ervaring en conditie. Binnen de lessen bieden de docenten je de ruimte om zelf de intensiteit en het tempo te bepalen. Wil je yoga in onze studio proberen? Je bent van harte welkom, voor slechts 10 euro kan je een proefles volgen!

De Yogastudio biedt een ruime keuze aan yogalessen, elke dag van de week, in verschillende yogastijlen en met verschillende docenten. Voel je vrij om verschillende yogalessen uit te proberen om zo de stijl en docent te vinden die aansluit bij wat jij zoekt.

PROEFLES

Wil je yoga in onze studio proberen? Je bent van harte welkom voor een proefles.

Wij werken met een online lesrooster wat betekent dat wij een plek voor je moeten reseveren. Neem gerust een kijkje op het lesrooster, stuur vervolgens een e-mail naar deyogastudio@gmail.com en geef duidelijk aan op welke dag en tijd je een proefles zou willen proberen.

Voor een proefles kun je een yogamat van de studio lenen, en een proefles kost 10 euro. 

 

WORKSHOPS

Mini Retreat Yin yoga & Reiki

zondag 23 juni

Heb jij ook behoefte aan een break en meer energie? Geef je dan snel op voor deze mini vakantie. We

Lees meer

Yoga Festival Leiden

zondag 16 juni

Dompel je onder in de wereld van Body. Mind & Soul

Lees meer

Early Bird tickets #5 are now avalaible

Save the date! Zondag 16 juni - editie #5.

Ook dit jaar weer bij museum Volkenkunde en haar prachtig tuinen. Dompel je dus gerust ook dit jaar weer onder in de wereld van body, mind and soul.

Het programma biedt yogaliefhebbers uit Leiden en de verre regio’s een combinatie van landelijke bekende docenten, verdiepende workshops en veel live-muziek tijdens de lessen. Maar uiteraard kun je ook tijdens deze editie kennismaken met nieuwe trends.

In het museumpark kunnen festivalgangers struinen over de food-en lifestylemarkt, en lekker chillen en eten in de buitenlucht. Nieuw dit jaar is de 'Healing Garden' waar je o.a. terecht kunt voor mssages, Reiki, handlezen of het maken van een Aura foto.

Vanaf vrijdag 1 maart tot en met vrijdag 22 maart kun je een early bird ticket bestellen op www.yogafestivalleiden.nl

Early bird ticket kost nu € 49,00 ipv € 59,00.

ZWANGERSCHAPSYOGA

Ontspanning is de sleutel voor een gezonde zwangerschap en voor een soepele bevalling. Zwangerschapsyoga kan je daarbij helpen. Met diverse (yoga-) oefeningen die speciaal zijn afgestemd op het lichaam van de zwangere vrouw en ademhalingstechnieken, helpen wij jou om lichaam en geest te versterken. Yoga tijdens je zwangerschap maakt namelijk niet alleen je spieren soepel en sterk, maar geeft je ook innerlijke kracht en balans om jouw zwangerschap en bevalling zo ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Benieuwd of dit iets voor jou is? Kom gerust langs voor een proefles! 

Yoga Introductieprogramma

Nieuwsgierig naar yoga maar nog niet helemaal zeker of het écht iets voor jou is? Dan is het yoga introductieprogramma het perfecte startpunt. We bieden een introductieles (2 uur) en vier yogalessen naar keuze aan, voor slechts 59 euro. Uniek in Leiden want alleen bij De Yogastudio kun je zo intensief kennismaken met yoga.

De introductieles is bedoeld om vertrouwd te raken met de basistechnieken, en om te ervaren hoe je met yoga flexibilieteit, kracht, rust en harmonie in je lichaam en geest kan creëren. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in de introductieles kan je vervolgens goed voorbereid deelnemen aan onze yogalessen.

Lees meer